Rein Parket Barneveld

Parketvloer

Bent u zoek naar een hoogwaardige parketvloer? Dan bent u aan het juiste adres bij Rein Parket, de parketvloerenspecialist van Barneveld en omstreken. Wanneer u kiest voor onze parketvloer dan bent u zeker van een vloer die is vervaardigd van topkwaliteit hout (alleen gecertificeerde producten) en is voorzien van de beste afwerking. Alle houtsoorten zijn 100% FSC. Door de hoge kwaliteit van het gebruikte hout gaan onze vloeren zeer lang mee..

Informatie of offerte aanvragen

Assortiment parketvloeren

Het parketvloeren assortiment is met grote zorg samengesteld en bevat een passende houten vloer voor elk interieur, van zeer modern tot uiterst klassiek. Elke parketvloer is uniek door onder andere de leefruimte, het hout, de bewerking en het patroon. Het is maatwerk, laat u daarom vakkundig adviseren in onze parketvloeren showroom in Barneveld. Wij leveren vloeren aan particulieren en aan bedrijven.

Parketvloer laten leggen

Het leggen van parketvloeren is een specialistisch werk dat het beste wordt overgelaten aan de expert. Wanneer u kiest voor een parketvloer van Rein Parket Barneveld, dan weet u zeker dat de vloer wordt gelegd door deskundige vloerprofessionals met meer dan voldoende ervaring. Het eindresultaat is een perfect gelegde houten vloer waar u jarenlang probleemloos van kunt genieten.

Onderhoud en reparatie

Natuurlijk kunt u tevens het onderhoud van de parketvloer met een gerust hart aan Rein Parket Barneveld toevertrouwen. Ook bij schade aan de vloer kunt u een beroep op ons doen, wij zorgen voor vakkundige vloerreparatie.

Keuze parketvloer

Weet u nog niet welke vloer het beste bij u situatie past? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Onze vloeradviseur neemt dan uitgebreid de tijd om u eerlijk en vakkundig te adviseren over alle mogelijkheden en geeft duidelijk inzicht in de kosten van uw nieuwe houten vloer.

Naast parketvloeren bent u bij ons trouwens ook aan het juiste adres voor een mooie collectie houten jaloezieën en verschillende interieurartikelen.

Informatie of offerte aanvragen
parketvloer barneveld
houten vloer barneveld
parketvloer
houten vloer