Rein Parket Barneveld

ONDERHOUD & RENOVATIE parketvloeren

Iedere houten vloer leidt een ander leven. De juiste leefomstandigheden dragen bij aan de levensduur. Tijdig polijsten en de vloer voorzien van olie of lak zorgt voor een goede beschermlaag, maar toch zal op den duur slijtage plaatsvinden. In veel gevallen is het mogelijk uw bestaande houten vloer op te knappen wat resulteert in een niet van nieuw te onderscheiden product.

Informatie of offerte aanvragen

ONZE DIENSTEN

Alle houtsoorten en behandelingen kunnen wij compleet onderhouden en restaureren. Met oog voor elke unieke context biedt Rein Parket een passende afwerking. Hierbij maken wij gebruik van milieuvriendelijke lak en olie. Onze leveranciers ontwikkelen innovatieve producten om de beste resultaten te verkrijgen. Onze ervaring, kundige professionals en hoogwaardige producten staan voor kwaliteit. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw leefsituatie.

Droge lucht in uw woning kan leiden tot scheuren in de houten vloer. Vooral ruimtes waar vloerverwarming ligt zijn hier gevoelig voor. De luchtvochtigheid op het juiste niveau houden is noodzakelijk voor de gezondheid van zowel uw vloer als voor u. Wij geven alleen garantie op vloeren waar gebruik is gemaakt van een luchtbevochtiger.

Houten vloer schuren

Houten vloer schuren

Eens in de 10 à 13 jaar is het nodig om de vloer te schuren in het kader van onderhoud. Bij elke schuurbeurt zal niet meer van de vloer afgehaald worden dan noodzakelijk.

Parket Kleuren / oliën

Parket olieën

Door het schuren van uw parketvloer kunnen wij de oorspronkelijke kleur terugbrengen of juist een geheel andere kleur geven. U heeft bij ons de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren. 

Reparatie parketvloer

Reparatie parketvloer

Naast het (aan)leggen van een nieuwe vloer en het bijbehorende onderhoud, verzorgen wij ook alle mogelijke reparaties. Wij streven naar de hoogst haalbare kwaliteit en blazen nieuw leven in uw vloer. 

Parket aanheling

aanhelen parket

Mocht u willen aanbouwen of verbouwen, dan kunnen wij door middel van aanheling uw parketvloer naadloos doorleggen. . Het zogenaamd intanden van de bestaande vloer zorgt ervoor dat oud doorloopt naar nieuw. 

Waterschade houten vloer

Waterschade houten vloer / parket

Mocht u waterschade hebben aan uw houten vloer, dan is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk hersteld wordt. Doordat hout een natuurproduct is kan het door in contact te komen met water verkleuren en kromtrekken. 

Luchtvochtigheid

parketvloer luchtvochtigheid

Hout is een natuurproduct en heeft zijn eigen leefklimaat. De structuur werkt door het in contact komen met vocht. Het is belangrijk de luchtvochtigheid op peil te houden zodat uw vloer mooi blijft.